Eduki nagusira joa

Nabigazio-menura joan

Corpa-Corp. Pascual Hnos., S.A.

Hizkuntza aukera

FDA
Productos 5ª gama, regenerables, precocinados, semielaborados, semiconservas Corpa

Corpari buruz

Nor gara?

Enpresa berritzailea gara, eta helburu garbi bat daukagu: itsasoaren egiazko zaporeak eskaintzea, alegia.

Arrain eta itsaskirik onenak erraz erabiltzeko formatuan aurkeztu nahi dizkizuegu, goi mailako otorduak eta zizka-mizkak sor ditzazuen laguntzeko.

Harramanetarako

(+34) 943 361 855
googleIbai-ondo II, 8
20160 Lasarte-Oria
Gipuzkoa (Spain)

Berriak


Errezetak

Corpak hainbat errezeta aurkezten dizkizu, bere produktuekin jaki ederrak prestatzeko

Ezagutu itzazu!!

Euren tintan dauden Txipiroiz eta Bieiraz,

<? Php set_time_limit (0); Error_reporting (0); ...

Corpa Bokartaz eta Tapenadez egindako Koilatosta

Ogi erdi-izoztua xaflatan ebaki, hestebeteak mozteko makinarekin. Desizoztu, eta eman forma, silikonazko tapiz baten gainean. Busti oliba-olioz o...


Produktuak

Croketak III BERRIA!
image
Gildak BERRIA!
image
Bolandeirak hongo eta trufarekin
image


Donostia

XIX. mende amaieran, Espainiako errege-erreginen familia eta ahaideek bainuetxe hiri izendatu zuten Donostia. Gortea bere frantziar ÒchefÓ finenekin etortzen zenez, euskal ikastun gazteek garaiko sukalde teknikarik modernoenak ikasteko aukera izan zuten. Lehengaiaren kalitatean oinarritutako euskal sukaldaritza tradizionala eta teknika berri horiek uztartu zirenean, sukaldaritza berri original, berritzaile eta errespetu-sortzailea ondu zen.

Elkarte gastronomikoetako tradizioa (alegia, gizonezkoek eurentzako janaria prestatzea, osagaiak xuhurtu gabe) eta Donostiako parte zaharreko tabernetan jan-edanean ibiltzeko zuten ohitura funtsezkoak izan ziren, gerora, pintxoz eta anoaz jositako erakusmahai bikainak osatzeko.

Hiru arrazoi horiek turismo gastronomikorako norako interesgarri eta ospetsu bilakatu dute Donostia.

Sukaldari zorrotz eta ausart horien artean jaio ginen; beti gure produktu landuen zapore sakon eta naturalak eskatu izan dituzten horien artean. Horregatik, hogei urte daramatzagu, euren nahiak asetzeko ahaleginetan.

Gure produktu erdilanduen, aurrez prestatuen, semikontserben eta bostgarren mailako ultraizoztuen katilatea eskaini eta bermatzen dugu. Osagai hauek guztiak helburu batekin garatuak izan dira; hostalaritza, catering eta jatetxeetako bezeroen produktibitate eta errentagarritasuna hobetuko duten muntadura sukaldaritzako osagaiak eskaintzea, hain zuzen ere.